Współpracujemy tylko z wybranymi rolnikami i korzystamy z wyselekcjonowanych odmian ziemniaka. To wszystko sprawia, że nasze surowce, a co za tym idzie chipsy, charakteryzuje ponadprzeciętny smak i jakość.
Przygotowanie do smażenia
Wybieramy najlepsze, umyte już wcześniej ziemniaki. Nie obieramy ich jednak ze skórki. Następnie kroimy je w grubsze niż w zwykłych chipsach plasterki.
Przygotowanie do smażenia
Przygotowanie do smażenia
Przygotowanie do smażenia
Proces smażenia
Tak przygotowane ziemniaki smażymy na oleju słonecznikowym. Ten restrykcyjny proces podzielony jest na kilka etapów. Niesamowita chrupkość chipsów, ich unikalna tekstura i apetyczny kształt są zasługą odpowiedniego czasu i temperatury smażenia. Przestrzegamy ich z rzemieślniczą precyzją.
Aromatyczna głębia smaku
Stawiamy tylko na wysokiej jakości i sprawdzone składniki. Chipsy doprawiamy specjalną, intensywną mieszanką przypraw lub solą morską, by wydobyć z nich prawdziwą głębie smaku.
Gotowe do schrupania
Tak przygotowane chipsy wraz z ich wyjątkowym aromatem zamykamy pieczołowicie w opakowaniach. Poczujesz go, gdy następnym razem otworzysz paczkę Chipsów W Kotle Prażonych.