Przysnacki - dobre, bo nasze
Chipsy w kotle prażone

Chipsy w kotle prażone

Z solą morską

Z solą morską

Poznaj sekret niezwykłej chrupkości nowych chipsów w kotle prażonych o smaku soli morskiej.

  • starannie wybieramy najlepsze ziemniaki, dokładnie je myjemy, po czym kroimy ze skórką na grube plastry.
  • Porcje pokrojonych plastrów ziemniaków smażymy na złocisty kolor w wielkim kotle, w oleju słonecznikowym.
  • Grubość plastrów oraz ich dłuższe smażenie pozwalają uzyskać wyjątkową chrupkość. 
  • Na koniec doprawiamy chipsy prawdziwą solą morską.

Poznaj ten smak

Poznaj sekret niezwykłej chrupkości nowych chipsów w kotle prażonych o smaku soli morskiej.

  • starannie wybieramy najlepsze ziemniaki, dokładnie je myjemy, po czym kroimy ze skórką na grube plastry.
  • Porcje pokrojonych plastrów ziemniaków smażymy na złocisty kolor w wielkim kotle, w oleju słonecznikowym.
  • Grubość plastrów oraz ich dłuższe smażenie pozwalają uzyskać wyjątkową chrupkość. 
  • Na koniec doprawiamy chipsy prawdziwą solą morską.
Z solą morską
Dostępne gramatury:

125 g


Składniki:

Ziemniaki, olej słonecznikowy, sól morska (1,2%)


Alergeny:

Brak


Wartości odżywcze
502 kilokalorie (kcal) 0.6 g cukry 28 g tłuszcze 2.6 g kwasy tłuszczowe nasycone 1.2 g sól
Wartość odżywcze w 100 g w porcji 30 g
Wartość energetyczna 2095 kJ - 502 kcal 631 kJ - 151 kcal
Białko 6.0 g 1.8 g
Węglowodany 53.0 g 16.0 g
   w tym cukry 0.6 g 0.2 g
Tłuszcz 28.0 g 8.4 g
   w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2.6 g 0.8 g
Sól 1.2 g 0.36 g
Papryka czerwona

Papryka czerwona

Poznaj sekret niezwykłej chrupkości nowych chipsów w kotle prażonych o smaku Czerwonej Papryki.

  • Starannie wybieramy najlepsze ziemniaki, dokładnie je myjemy, po czym kroimy ze skórką na grube plastry.
  • Porcje pokrojonych plastrów ziemniaków smażymy na złocisty kolor w wielkim kotle, w oleju słonecznikowym.
  • Grubość plastrów oraz ich dłuższe smażenie pozwalają uzyskać wyjątkową chrupkość.
  • Wyrazistość chipsów podkreślamy dodając paprykową nutę do smaku. Dzięki temu Przysnacki W Kotle Prażone Czerwona Papryka są tak wyjątkowe!

Poznaj ten smak

Poznaj sekret niezwykłej chrupkości nowych chipsów w kotle prażonych o smaku Czerwonej Papryki.

  • Starannie wybieramy najlepsze ziemniaki, dokładnie je myjemy, po czym kroimy ze skórką na grube plastry.
  • Porcje pokrojonych plastrów ziemniaków smażymy na złocisty kolor w wielkim kotle, w oleju słonecznikowym.
  • Grubość plastrów oraz ich dłuższe smażenie pozwalają uzyskać wyjątkową chrupkość.
  • Wyrazistość chipsów podkreślamy dodając paprykową nutę do smaku. Dzięki temu Przysnacki W Kotle Prażone Czerwona Papryka są tak wyjątkowe!
Papryka czerwona
Dostępne gramatury:

125 g


Składniki:

Ziemniaki, olej słonecznikowy, cukier, śmietana w proszku (z MLEKA), sól, cebula w proszku, aromat naturalny, ekstrakt z drożdży, papryka w proszku (0,3%), czosnek w proszku, serwatka w proszku (z MLEKA), przyprawy, kwas: kwas cytrynowy.


Claimy:

Bez dodatku glutaminianu sodu.


Alergeny:

Produkt zawiera mleko.


Wartości odżywcze
505 kilokalorie (kcal) 3.6 g cukry 28 g tłuszcze 2.8 g kwasy tłuszczowe nasycone 0.9 g sól
Wartość odżywcze w 100 g w porcji 30 g
Wartość energetyczna 2108 kJ - 505 kcal 632 kJ - 151 kcal
Białko 6.3 g 1.9 g
Węglowodany 54.0 g 16.0 g
   w tym cukry 3.6 g 1.1 g
Tłuszcz 28.0 g 8.4 g
   w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2.8 g 0.9 g
Sól 0.9 g 0.28 g
Kwaśna śmietana

Kwaśna śmietana

Poznaj sekret niezwykłej chrupkości nowych chipsów w kotle prażonych o smaku kwaśnej śmietany.

  • Starannie wybieramy najlepsze ziemniaki, dokładnie je myjemy, po czym kroimy ze skórką na grube plastry.
  • Porcje pokrojonych plastrów ziemniaków smażymy na złocisty kolor w wielkim kotle, w oleju słonecznikowym.
  • Grubość plastrów oraz ich dłuższe smażenie pozwalają uzyskać wyjątkową chrupkość.
  • Na koniec intensywnie przyprawiamy chipsy, aby podkreślić ich prawdziwe polskie smaki.

Poznaj ten smak

Poznaj sekret niezwykłej chrupkości nowych chipsów w kotle prażonych o smaku kwaśnej śmietany.

  • Starannie wybieramy najlepsze ziemniaki, dokładnie je myjemy, po czym kroimy ze skórką na grube plastry.
  • Porcje pokrojonych plastrów ziemniaków smażymy na złocisty kolor w wielkim kotle, w oleju słonecznikowym.
  • Grubość plastrów oraz ich dłuższe smażenie pozwalają uzyskać wyjątkową chrupkość.
  • Na koniec intensywnie przyprawiamy chipsy, aby podkreślić ich prawdziwe polskie smaki.
Kwaśna śmietana
Dostępne gramatury:

125 g


Składniki:

Ziemniaki, olej słonecznikowy, sól, śmietana w proszku (1%) (zawiera MLEKO), cebula w proszku (0,9%), cukier, ekstrakt z drożdży, aromat naturalny, odtłuszczony jogurt MLECZNY, ocet balsamiczny w proszku (ocet spirytusowy, maltodekstryna, koncentrat winogronowy, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), czosnek w proszku, pomidor w proszku, kwasy: kwas mlekowy, kwas cytrynowy; przyprawy, barwnik: ekstrakt z papryki.


Claimy:

Bez dodatku glutaminianu sodu.


Alergeny:

Produkt zawiera mleko.


Wartości odżywcze
504 kilokalorie (kcal) 2.8 g cukry 28 g tłuszcze 2.8 g kwasy tłuszczowe nasycone 1.3 g sól
Wartość odżywcze w 100 g w porcji 30 g
Wartość energetyczna 2106 kJ - 504 kcal 634 kJ - 152 kcal
Białko 6.6 g 2.0 g
Węglowodany 53.0 g 16.0 g
   w tym cukry 2.8 g 0.8 g
Tłuszcz 28.0 g 8.4 g
   w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2.8 g 0.8 g
Sól 1.3 g 0.39 g